Viac nás baví robotov tvoriť ako sa s nimi len hrať.

First LEGO League 2015 - StarBots v Žiline

04.12.2015 16:22

Premiérová účasť tímu začiatočníkov nášho klubu na najväčšej robotickej súťaži pre mladých vo veku 10-16 rokov sa uskutočnila 4.12. 2015 na regionálnom kole v Žiline. Zvolili si meno StarBots a na súžaži sa im veľmi darilo.

Pred súťažou:

Paťo s Michalom a Adamom dolaďovali robota do poslednej chvíle a prebojovali sa až do semifinále. Dávid so Simonkou a Anetkou spolu s Matejom, Adamom a Ivanom predviedli pripravenú prezentáciu projektu a povzbudzovali svoj tím: "My sme StarBots zo Žiliny, porazíme všetky tímy!". Od skúsenejších tímov sme sa veľa poučili a nabrali inšpiráciu. Skvelá nálada vydržala všetkým až do konca a odchádzame s pekným zážitkom a s veľkou motiváciou robiť veľké veci. 

Robot Game:

Výsledky sú na stránke fll.sk

Získali sme aj cenu poroty:

Súťaže First LEgo LEague sa zúčastňujú desaťtísíce detí na celom svete a najlepšie tímy postupujú do ďalších - semifinálových a finálových kôl, prípadne až na celosvetový festival. Každý rok sú zadané nové úlohy a mladí sa vo svojich triedach/kluboch pripravujú v tímoch - postavia a naprogramujú roboty, postavené zo stavebníc LEGO, a trénujú na súťaž.

Viac o súťaži sa dozviete na www.fll.sk

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2013-2015 The Benders. Všetky práva vyhradené.